JUST AS DELICIOUS 30% LESS SUGAR

Zit samen met Coco aan het ontbijt!Zin in iets knapperigs voor bij je ontbijt en een goede start van de dag? Ontdek Kellogg’s Coco Pops ontbijtgranen: gepofte rijstkorrels met heerlijke chocoladesmaak, om van te smullen bij elke hap. Deze Coco Pops Original ontbijtgranen, op basis van zorgvuldig geslecteerde rijst, zijn een bron van vitaminen* en bevatten geen kunstmatige kleur-of zoetstoffen. Aarzel niet en neem Coco in huis voor een onvergetelijk ontbijt, elke dag opnieuw.Wil je nog meer lekkers proeven? Ontdek hier het volledige Coco Pops assortiment!Lust je graag heerlijke witte chocolade? Proef dan nu Coco Pops Witte Chocolade, zó lekker! De gepofte rijstkorrels met witte chocolade bevatten geen kunstmatige kleur-of smaakstoffen, geen palmolie en zijn rijk aan vitamine D**.

Wil je s’ochtends liever krokante schelpjes eten? Coco Pops Chocos zijn knapperige tarwe- ontbijtgranen met heelrijke chocoladesmaak in de vorm van een schelpje. Deze ontbijtgranen, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde granen, zijn een bron van vitamine D** en bevatten geen kunstmatige kleur-of smaakstoffen.

Ervaar nóg meer eetplezier met speelse chocolade bolletjes in je ontbijtkom. Coco Pops Jumbos zijn krokante ontbijtgranen op basis van maïs met heerlijke chocolade, in de vorm van een bolletje. Ze bevatten geen kunstmatige kleur-of smaakstoffen en zijn een bron van vitaminen. *

*Bevat minstens 15% van de Referentie Inname aan vitaminen D, B1, B2, B3, B6, B9 en B12. Het is belangrijk een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl te hebben.

**Rijk aan vitamine D, bevat 50% van de referentie-inname per portie.

BEKIJK HET VOLLEDIGE AANBOD VAN COCO POPS

[Nessun risultato trovato]