JUST AS DELICIOUS 30% LESS SUGAR

NIEUW RECEPT
Sugar reduction in Coco Pops Sugar reduction in Coco Pops

* SUIKERVERLAGING IN COCO POPS

De claim "30% minder suiker" verwijst naar het suikergehalte van Coco Pops in vergelijking met het gemiddelde suikergehalte van andere kinderontbijtgranen met chocoladesmaak in de Nederlandse markt. Het percentage suikerverlaging is hoger in vergelijking met het vorige recept van Coco Pops.

Om deze vergelijking te onderbouwen, werden de gegevens verzameld over het suikergehalte van de meerderheid van kinderontbijtgranen met chocoladesmaak. De producten die in de vergelijking werden opgenomen, vertegenwoordigden op het moment van gegevensverzameling meer dan 95% van het verkoopvolume in deze categorie volgens de IRI-database.

Het totale suikergehalte per 100 g van deze producten werd verkregen via verpakkingsinspecties in winkels en via het raadplegen van gepubliceerde gegevens op websites van fabrikanten of retailers. De informatie werd verzameld in november 2017 en opnieuw gecontroleerd in januari 2018.


▲▲ AANBEVOLEN DOOR OUDERS - Bron: onafhankelijk onderzoek door MMR, maart 2018. De meerderheid van de ouders in FR, BE en NL keurt het nieuwe Coco Pops-recept goed voor hun kinderen. Online enquête bij 600 consumenten.

BEKIJK HET VOLLEDIGE AANBOD VAN COCO POPS

[Nessun risultato trovato]