Over Ons Onze Belofte

Onze Belofte

Kellogg wil jouw dag zo goed mogelijk maken. Daarom werken we hard aan onze gezonde en geliefde producten. De handtekening van onze oprichter, W.K. Kellogg, op al onze producten is hiervan het bewijs. Als je deze rode handtekening op een verpakking ziet staan, weet je dus dat je jouw gezin van een voedzaam ontbijt voorziet.

Betrouwbare kwaliteit

Betrouwbare kwaliteit

We halen de beste ingrediënten uit de hele wereld, zodat je de dag 's morgens zo goed mogelijk begint. Wij staan voor kwaliteit. We zijn officieel leverancier van ontbijtgranen aan koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk en bieden miljoenen gezinnen in Europa de meest geliefde voeding.

Al 100 jaar een goed ontbijt

Al 100 jaar een goed ontbijt

In de jaren '30 van de twintigste eeuw had W.K. Kellogg een simpel idee: de consument op de hoogte brengen van wat er in de producten zit. Kellogg voorzag als een van de eerste bedrijven hun producten van voedingsetiketten en dat is nooit veranderd. In 2007 waren we ook een van de eerste bedrijven die aanbevolen dagelijkse hoeveelheden gebruikten voor meer informatie over de inhoud van ons voedsel.

Lees meer informatie over onze ideologie in het MVO-rapport (engels)

Delen