Onze passie voor voeding

Onze passie voor voeding

“Wij zijn een bedrijf met toegewijde mensen die hoogstaande producten maken voor een gezondere wereld.” — W.K. Kellog

Bij Kellogg streven we ernaar alle gezinnen overal te voorzien van een goed ontbijt. We doen alles op basis van het gedachtegoed van W.K. Kellogg, wat blijkt uit zijn handtekening op al onze producten.

Zo is het allemaal begonnen

Zo is het allemaal begonnen

Meer dan 100 jaar geleden zag W.K. Kellogg de mogelijkheden van één graankorrel. Toen hij de eenvoudige maar lekkere geroosterde cornflakes uitvond, waren de ontbijtgranen geboren.

Kellogg was er op gebrand om de gezondheid van de bevolking te verbeteren en greep elke kans aan om iedereen met wie hij in contact kwam, zo goed mogelijk te helpen.

Daarom was de Kellogg Company het eerste bedrijf in de voedingsindustrie dat een diëtiste in dienst heeft genomen: Mary Barber. Ze werd hoofd van de Home Economics Department van Kellogg's en gaf consumenten informatie over voeding. Kellogg was het eerste bedrijf met voedingsetiketten en productinformatie op de verpakkingen. Zo kon iedereen bewuste keuzes maken. Kellogg kwam ook als eerste met verrijkte ontbijtgranen, zodat iedereen 's ochtends van vitaminen en mineralen kan genieten.

Het allerbeste in elke hap

Het allerbeste in elke hap

Tegenwoordig zijn onze ontbijtgranen nog altijd gebaseerd op tarwe, maïs, haver of rijst.Vervolgens voegen we ingrediënten van hoge kwaliteit toe om de smaak en de granen het best tot hun recht te laten komen. Dan brengen we ze op de markt, in de vorm van onze geliefde ontbijtgranen.

Iedere graankorrel die we gebruiken en waarmee we een breed assortiment vormen, zijn lekker en smakelijk. We maken onze verschillende producten speciaal met jou en jouw gezin in gedachten, zodat jullie‘s ochtends allemaal tevreden de deur uit kunnen.

Met deze lekkere granen zorgen wij ervoor dat jullie het beste uit de dag kunnen halen.

Dat is onze passie en onze belofte.