KOM BIJ KELLOGG’S WERKEN

KOM BIJ KELLOGG’S WERKEN

In 1906 zag W.K. Kellogg hoe het beter kon

In 1906 zag W.K. Kellogg hoe het beter kon. Betere voeding en een betere werkplek. "Ik ga mijn geld investeren in mensen", was W.K.'s beroemde uitspraak. En hij meende het.

Zijn missie en nalatenschap hebben de Kellogg Company geïnspireerd om de branche te leiden, te innoveren en onze werknemers te ondersteunen. We zijn gevestigd in 80 landen over de hele wereld en werken samen met iedere medewerker om onze missie voort te zetten: de verbetering en verspreiding van onze populaire producten.

Bij de Kellogg Company hechten we veel waarde aan onze werknemers. En zij hebben het goed bij ons. Onze werkomgeving motiveert onze werknemers om de beste resultaten te behalen. Iets voor jou? Onze waarden zijn de kern van onze prettige werkomgeving en waardevolle werknemers. Op basis hiervan werken we met elkaar, onze bedrijfspartners en gemeenschappen samen.

Wij bieden je allerlei carrièremogelijkheden door je te ondersteunen bij je professionele ontwikkeling. Onze gezamenlijke ontwikkeling is ons gezamenlijk succes. We hebben ons succes altijd te danken gehad aan de vaardigheden en ideeën van ons getalenteerde en diverse team van werknemers.


Kijk hier voor vacatures in het Verenigd Koninkrijk, de Ierse Republiek, het Midden-Oosten, Zwitserland en België.

 

Global Carrière


Ontdek onze carrièremogelijkheden en ga naar onze Global Careers site.


Hou deze pagina in het oog – binnenkort posten we hier al onze vacatures van de verschillende Kellogg locaties.


Groei samen met ons.


Delen