Special K

Special K

Begin je dag goed met onze heerlijke 3-granen combinatie in een knapperig, evenwichtig ontbijt.

De kracht van granen

Special K ontbijtgranen zijn gemaakt van drie eenvoudige granen: volkoren tarwe, gerst en rijst Gemengd, tot graanvlokjes gevormd en dan gebakken voor een onweerstaanbare smaak en textuur.

Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Graanvlokken in al hun glorie, vol van smaak en verrijkt met de voedingsstoffen die voor u van belang zijn.

Een heerlijke smaak, niet te vergelijken.

Elke hap smaakt uniek lekker. Geniet van zorgvuldig geselecteerde ontbijtgranen en de heerlijke smaak van een evenwichtig ontbijt met Kellogg's Special K.

Vaak gestelde vragen

ZIJN SPECIAL K ONTBIJTGRANEN (ZONDER EIWITTEN) VERRIJKT MET VITAMINEN EN MINERALEN?

+

Wij zijn gestart met de verrijking van onze Special K (niet-eiwit) ontbijtgranen zodra wij ons bewust werden van het belang van verrijkte granen in de voeding van kinderen en volwassenen in Europa. We weten dat mensen die bij het ontbijt verrijkte granen eten, betere inname van micronutriënten hebben.

ZIJN KELLOGG'S EN SPECIAL K VASTBESLOTEN DE HOEVEELHEID SUIKER IN HUN ONTBIJTGRANEN TE VERMINDEREN OM ONZE VOEDING TE VERBETEREN?

+

Kellogg's heeft een programma opgezet om onze recepten te verbeteren en een gevarieerd aanbod te bieden dat aan de behoeften van het hele gezin kan voldoen. De afgelopen jaren hebben we de hoeveelheid enkelvoudige suikers in een aantal van onze belangrijkste merkrecepten, zoals Special K, verlaagd. Het is ook belangrijk om de voordelen van onze producten te kennen. Zo zijn Special K ontbijtgranen (met uitzondering van Protein) een bron van vezels en 9 belangrijke vitaminen en mineralen. Onze teams zetten zich in voor het bestuderen en benutten van nieuwe technologieën om onze producten te verbeteren en zo beter aan uw verwachtingen te voldoen. Wij zullen ons blijven inspannen om u meer recepten aan te bieden met ingrediënten en voedingsstoffen die u lekker vindt en nodig hebt, en de recepten die u niet meer wilt, te verminderen.

BEVAT HET SPECIAL K ASSORTIMENT KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN?
+

Nee, Special K ontbijtgranen en repen bevatten geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

BEVATTEN SPECIAL K ONTBIJTGRANEN (MET UITZONDERING VAN REPEN) PALMOLIE?
+

Nee, Special K ontbijtgranen (met uitzondering van repen) bevatten geen palmolie.

BEVATTEN DE PRODUCTEN VAN HET SPECIAL K ASSORTIMENT GENETISCH GEMODIFICEERDE ORGANISMEN?
+

Geen enkel Kellogg's product dat in Europa door Kellogg's wordt geproduceerd en gedistribueerd, bevat GGO-ingrediënten.

ZIJN DE SPECIAL K VERPAKKINGEN RECYCLEERBAAR?
+

Het karton van de verpakkingen van Kellogg's is recycleerbaar en gemaakt van gerecycleerde materialen. De binnenzak is gemaakt van polyethyleen (PE), een materiaal dat kan worden gesorteerd en gerecycleerd in gemeenschappen die over de nodige uitrusting beschikken. Controleer uw plaatselijke sorteringsvoorschriften om er zeker van te zijn dat uw Special K verpakking correct wordt gesorteerd.

In 2018 kondigde Kellogg aan dat het bedrijf zijn wereldwijde duurzaamheidsdoelstellingen uitbreidde door zich ertoe te verbinden tegen eind 2025 alleen nog volledig herbruikbare, recyclebare of composteerbare verpakkingen te gebruiken.

ALS U WORDT GEPUSHT OM GLYFOSAAT TE GEBRUIKEN - WAAROM GEBRUIKT U DAN ROUNDUP (GLYFOSAAT)?
+

Wij controleren de aanwezigheid van glyfosaat in de granen die in onze ontbijtgranen en graanrepen worden gebruikt en alle producten blijven binnen de door de EU toegestane limieten.

*Special K ontbijtgranen bevatten ≥ 15% van de referentie-inname van vitamine D, die bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem, vitamine B3 en B12, die bijdragen tot een normaal energiemetabolisme en vitamine B6, die vermoeidheid helpt verminderen.

*Special K graanrepen (behalve Biscuit Moments en Special K Protein repen) zijn rijk aan vezels, een bron van vitamine B3, B6, B9 en zijn vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Deze repen zijn een bron van vitamine B3 die bijdraagt tot een normaal energiemetabolisme, vitamine B6 die vermoeidheid helpt verminderen en vitamine B9 die bijdraagt tot een normale werking van het immuunsysteem.

*Special K Protein repen bevatten 23% eiwit dankzij de natuurlijke eiwitbron ingrediënten zoals noten, zaden en amandel room. Ze zijn rijk aan vezels en bevatten geen kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Te consumeren als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.