Ervaar het ultieme innerlijke krachtpakket


Gasten genieten tijdens het dynamiserende Special K-verblijf van vijf overnachtingen voor twee personen in een van de prachtige Ibiza Retreats. Ben jij een van de gelukkige winnaars? Dan wachten je inspirerende avonturen, ontspannende activiteiten en culinaire hoogstandjes om er even uit te zijn en je kracht te helpen voeden.

Om zich voor te bereiden op de dag, beginnen de gasten iedere ochtend met een smakelijk, smakelijk ontbijt ontbijt, inclusief Special K ontbijtgranen. Naast dagelijkse yoga kunnen ze genieten van allerlei activiteiten, van paddle boarding en paardrijden tot massages en kooklessen.

Met dit alles en nog veel meer is het dynamiserende Special K-verblijf de ultieme minibreak om je innerlijke kracht een impuls te geven.


Zou jij deze prijs wel willen winnen?


We hebben uitnodigingen verstopt in de verpakkingen van Special K ontbijtgranen en tussendoortjes. Koop een willekeurige actieverpakking en kijk in de doos of je een van de winnaars bent.

Als je in de doos een uitnodiging vindt, heb je een verblijf voor twee personen gewonnen! Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen. Wij regelen het allemaal voor je!
De prijs wordt aangeboden door het wellness-team van Ibiza Retreats.


Special K ontbijtgranen en graanrepen (met uitzondering van Biscuit Moments) bevatten minstens 15% van de Referentie Inname voor vitaminen B3, B6 en B9. De vitaminen B3, B6 en B9 helpen om de vermoeidheid te verminderen. Het is belangrijk een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl te hebben.